DYA INFRASTRUCTUUR PDF


DYA | Infrastructure uses a set of ‘Quality attributes’to describe the’ quality ‘of solutions. The Quality attributes take an important role in the. Buy DYA Infrastructuur: architectuur voor de fundering van de IT 01 by S.A.D. Jumelet (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices . DYA Infrastructuur: architectuur voor de fundering van de IT. Front Cover. S. A. D. Jumelet. Academic Service, – pages.

Author: Gozahn Taur
Country: Belarus
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 1 May 2017
Pages: 170
PDF File Size: 12.71 Mb
ePub File Size: 14.26 Mb
ISBN: 473-4-11256-299-3
Downloads: 12785
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nigami

De IT-industrie doet er alles aan om complexiteit voor gebruikers af te schermen. IT wordt meer en meer een nutsvoorziening. Maar achter het stopcontact moet er heel wat ingeregeld worden om ervoor te zorgen dat die nutsvoorziening ook dat doet wat gebruikers ervan verwachten. Dit vergt het uiterste van de IT-manager. Aan de ene kant nemen de eisen ten aanzien van beschikbaarheid en schaalbaarheid alsmaar toe, terwijl aan de andere kant de grote IT-leveranciers in duizelingwekkend tempo nieuwe hard- en software op de markt brengen.

De grote uitdaging voor een organisatie is dan ook de IT-infrastructuur mee te laten evolueren met zowel de behoeften van de organisatie alsook de nieuwe technologische mogelijkheden.

Deze uitdaging ingrastructuur het opstellen van een architectuur van de IT-infrastructuur. Methodologisch gezien was dit tot nu toe een braakliggend terrein. Het is dan ook zeer verheugend dat nu DYA Infrastructuur beschikbaar is.

  ALEURITES FORDII PDF

DYA framework – Wikiwand

Een baanbrekende architectuuraanpak voor de Sya, waarmee de belofte van IT als nutsvoorziening een stuk dichterbij komt. In zijn ogen hoort infrastructuur een goede set aan gereedschap te bieden die optimaal functioneert voor de organisaties die er gebruik van maken.

In zijn infarstructuur ervaring als specialist, adviseur en architect op het gebied van infrastructuur is hem opgevallen dat het vakgebied nogal ontoegankelijk is en gedreven wordt door technologie. Met dit boek reikt hij een methode aan waarmee architectuur wordt toegepast op infrastructuur.

Hiermee kunnen de infrastructuurvoorzieningen van een organisatie beter worden afgestemd op huidige en toekomstige behoeften.

DYA – Infrastructuur door DaniĆ«l Jumelet (Boek) –

Tegelijkertijd wordt infrastructuur meer toegankelijk en inzichtelijk gemaakt voor andere IT-disciplines, zodat de samenwerking in het architectuurproces als geheel een belangrijke stap kan maken. Werkgebied Storage ST 2. Neem contact met mij op over Events Sprekers Incompany. Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany.

Actueel Opinie Interviews Recensies Videos. Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Nederlandstalig Paperback, blz.

DYA framework

Academic Service 1e druk, EAN: Over de auteur Over dit boek Artikelen en interviews Recensies. Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Algemene beoordeling slecht matig voldoende goed zeer goed. Bedankt voor uw beoordeling Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.

  FAEL M250 PDF

Lezersrecensies 1 Vond u deze recensie nuttig?

Aanbevolen bij dit boek Site Reliability Engineering Engels. BiSL – Een framework voor business informatie. Contactformulier Vult u alstublieft onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Oh no, there’s been an error

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U kunt infrastrutuur ook bellen op Hieronder kunt u uw verzoek toelichten of een vraag stellen. Bedankt voor uw aanvraag Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download brochure Vult u alstublieft onderstaande gegevens in om onze brochure in PDF-formaat te downloaden. Het downloaden start direct na het verzenden van deze gegevens. Managementboek Daarom koopt u bij Managementboek Een boek uitgeven, hoe doe je dat? Veelgestelde vragen Contact Routebeschrijving En meer Sluit venster Stel een vraag Van: Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie Uw reactie is infrastfuctuur op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.